Emirates с ново гурме меню в бизнес класа, създадено в сътрудничество с Moët & Chandon

Пътниците на Emirates могат да очакват още едно ниво на изтънченост в техния полет, благодарение на ново гурме меню в бизнес класа, което ще бъде въведено на борда през лятото на 2025 г. Със съвместната работа на главния готвач на Moët & Chandon – Жан-Мишел Барде, носител на звезда Мишлен, и вицепрезидента на Emirates за кулинарен дизайн – Доксис Бекрис, новото меню включва 18 нови ястия, перфектно съчетани с ексклузивно шампанско.

Новото меню ще бъде достъпно на избрани маршрути от май 2025 г. и ще предложи на пътниците в бизнес класата уникалното преживяване да се насладят на гурме ястия и шампанско на височина 40 000 фута. С повече от година в разработка, това меню е резултат от тясно сътрудничество между майстор-готвачите на Emirates и Moët & Chandon във Франция.

Изтънчени ястия и ексклузивно шампанско в бизнес класата на Emirates

Новото гурме меню в бизнес класа на Emirates включва разнообразие от предястия и основни ястия, които впечатляват с кулинарно съвършенство. Сред предястията се отличава пошираните миди със зелен пъпеш и кумкуат, съчетани с Moët & Chandon Grand Vintage 2016. За любителите на веган ястията, има варианти като копринено тофу с аспержи, комбинирано с Moët & Chandon Brut Impérial. Основните ястия също са впечатляващи – например, печена патица с кускус и розе Moët & Chandon Rosé Impérial, както и печена пуйка с картофено пюре, комбинирана с Moët & Chandon Grand Vintage 2016.

Изключително кулинарно сътрудничество на борда на Emirates

В продължение на година, готвачите от Emirates и Moët & Chandon работят заедно, за да създадат тези уникални ястия. Жан-Мишел Барде комбинира вкусовите профили с шампанското, а екипът на Emirates адаптира рецептите за мащабно производство, като същевременно се увери, че всяко ястие може да бъде перфектно сервирано на борда на самолетите.

Това ново кулинарно сътрудничество доказва ангажимента на Emirates към предлагането на изключителни услуги за своите пътници, предоставяйки им възможността да се насладят на ресторантско качество на борда на един от най-големите въздушни превозвачи в света.

Свързани публикации
Общо
0
Споделете