Безплатен Уебинар: Иновации и устойчивост във F&B – Тенденции 2025

На 24 февруари 2025 г. от 13:00 часа, платформата Chef & Gastro ще проведе първия си за годината безплатен уебинар под заглавието „Иновации и устойчивост във F&B: Тенденции 2025“. Уебинарът е насочен към готвачи, ресторантьори и всички, свързани със сектор ХоРеКа, които искат да научат повече за новостите в кулинарията и устойчивите практики в гастрономията.

Chef & Gastro е единствената модерна образователна платформа в България, която предлага цялостна подкрепа за професионалисти и любители на добрата храна. Създадена през 2024 г. от Георги Котев и Желязко Каракашев, платформата бързо се утвърждава като важен ресурс за кулинарния бранш.

По време на уебинара „Иновации и устойчивост във F&B: Тенденции 2025“, трима експерти ще споделят своите знания и опит:

  • Георги Георгиев, управител на „Томеко“ ООД, ще представи най-новите технологии и иновации в професионалните кухни.
  • Ивелин Дянков, СЕО на Advanced Technology Consult, ще разкрие как дигитализацията и изкуственият интелект (AI) ще променят бизнес процесите в ХоРеКа сектора за по-голяма ефективност.
  • Николай Пенев, главен готвач на ресторант „Космос“, ще говори за устойчива гастрономия, ферментациите и използването на локални продукти, като ключови елементи в модерната кухня.

Уебинарът ще продължи 1 час и 30 минути и е напълно безплатен за всички участници. Можете да се регистрирате за събитието в сайта на Chef & Gastro. Целта на събитието е да даде практически знания и възможност за директно взаимодействие с лекторите. Събитието е подкрепено от Университета по хранителни технологии – Пловдив.

Chef & Gastro ще продължи да създава общност от хора с интереси в кулинарията и ресторантьорството, където професионалистите и любителите могат да обменят опит и знания.

__________________________________________

Последвайте TravelRadar.bg във FACEBOOK

Последвайте TravelRadar.bg в INSTAGRAM

Последвайте TravelRadar.bg в LINKEDIN

Последвайте TravelRadar.bg в YOUTUBE

Свързани публикации
Общо
0
Споделете